Θεματικά εργαστήρια για την Κοινωνική Οικονομία

Θεματικά εργαστήρια για την Κοινωνική Οικονομία

Πως μπορώ να βρω χρηματοδότηση; Υπάρχουν εργαλεία που θα με βοηθήσουν; Θα μπορούσα να συμμετάσχω σε ευρωπαϊκά προγράμματα;
Το επίσημο Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, «Social Value» της Equal Society επιστρέφει με δύο σημαντικά θεματικά εργαστήρια. Τα workshops θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στις 19.00 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του επιμελητηρίου Λευκάδας.
Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Οι παρευρισκόμενοι θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό συμμετοχής.
Να σημειωθεί ότι το Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας «Social Value» στη Λευκάδα είναι ένα από τα 15 επίσημα κέντρα που λειτουργούν σ’ όλη την Ελλάδα, υπό τη στήριξη του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής & Αλληλέγγυας Οικονομίας.
Δηλώσεις συμμετοχής
Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με το Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, SocialValue της Equal Society οδός Ι. Γαζή 12 στο τηλέφωνο: 26453 02011.